Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen. Luften inne i en Airfryer sirkulerer betydelig raskere enn de fleste varmluftsovner -og den trenger kortere steketid
Etter endt steketid tar du brettet ut av ovnen og dekker med alufolie. Denne smakfulle retten har kyllingfilet med sprøe sesamfrø, søt paprika, et hint av karri og små aha opplevelser av lakrisaktige fennikelfrø
Stubb’s har flere gode smaker og ulike varianter til okse, kylling og svinekjøtt. Steketid kommer selvfølgelig an på tykkelsen på kjøttet, men smale fileter generelt trenger ikke langt tid på grillen dersom du har nok fyr på
Du kan også brette de i to etter steketid og spise dem i hånda om du vil. Minipizzaer med kylling. Du kan også brette de i to etter steketid og spise dem i hånda om du vil
De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketiden avhenger da veldig av temperaturen, men siden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Etter å ha stått ganske uvirksomt og pyntet opp kjøkkenbenken i noen dager, skulle det vise seg at gresskaret plutselig fikk spille hovedrollen som tilbehør til deilig grilletkylling en dag kjøkkeninspirasjonen var på topp