Fisken serveres med tradisjonelttilbehør fra Mellom-Amerika som ananas, friskkoriander, tomat osv. Hvis du ikkegidder å fyre opp grillen kan du dampe fiskeniovneninnpakketi bananblader
Lag en enkel og frisk salat av ruccola, rødløk, tomater og avokado. Mens fileten får hvile før serveringgratinerer du potetgullet med alfredosaus og blåskimmelostiovnen
Velg derfor middelhavsgrønnsaker som aubergine, paprika, løk, tomat og squash, og pass på at de varmebehandles lenge nok til at de blir helt myke, helt gjennom
Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litti olje. Del aubergineni to deler på langs, og skrap ut innholdet
Tidligere brukte jeg å servere grillettomat som en liten forrett til våre gjester, men oppdaget at det aldri ble nok - fatet ble tømt før Christos rakk å grille nye
Gulleplet, eller pomi d’oro kalte man tomatiItalia. Fordi den var gul av farge, men også liten som et kirsebær da den ble brakt til Europa av Cortez, etter erobringen av Mexico