Ha resten av marinaden i en forseglbar pose sammen med grillspydene. Og så marinaden, da, dere. Utrolig digg grillspyd med marinert kylling og grønnsaker
stabler med kjøtt på et enormt grillspyd som roterer rundt en varmekilde. Vend kyllingen godt i marinaden så alle biter er dekt, dekk til og sett i kjøleskap i to timer eller over natten om du kan
Kylling trenger litt marinade, for å bli saftig og mør. Skjær kyllingen i fine biter (litt firkantet). Den beste marinaden lager dere selv, litt på slump blir ofte helt supert
Her er marinaden brukt til grillspyd med marinert kylling og grønnsaker. Marinaden hever kyllingen til nye høyder, uten at den tar fullstendig over hele middagen
Kan også serveres som grillspyd, kebab og fajitas. Det er storfekjøtt som er det tradisjonelle kjøttet i Bulgogi, men kylling og svinekjøtt brukes også
Skjær opp paprika og løk og dandér sammen med scampien på grillspyd. LIker du ikke scampi kan du bruke feks kylling (bør ikke bruke mariande som dressing dersom kyllingen var rå når den ble marinert)
Legg grillspydene i bløt (hvis du bruker de av tre)før du trer på de ferdigmarinerte kyllingbitene. Ha den ferdige marinaden i en plastpose, og ha så i kyllingbitene i posen
vegetariske "kylling"grillspyd marinert i hjemmelaget sataysaus/ nederst. I velassorterte butikker og på helsekost finner du vegetarburgere i forskjellige varianter, vegetariske nuggets, schnitzler, fileter, "kyllingbiter" osv