Skinkesnurr og grunndeiggrovmalt pepper. Grunndeig. Kværn litt grovmalt pepper over. 2 dl grov sammalt hvete. 1 porsjon grunndeig (se over). 2 dl grov sammalt hvete. 1 porsjon grunndeig (se over) Grys kjøkkenskriverier
Myke Salte Kringlergrovt salt eller fint havsalt. Jeg skal komme med flere innlegg med ulike varianter av hvordan du kan bruke denne grunndeigenPassion 4 Vintage
ValnøttbrødGrovt og sunt. Brukte den sammen grunndeigen til stablebrødet men ble inspirert av Hele Norge Baker Camilla sitt stablebrød HER Monicaslykke
Epleboller med kanelcrumble Jeg bruker den samme grunndeigen til all søt gjærbakst enten jeg lager boller, kanelboller eller skoleboller mestmamma
Grunndeig til grove brød & rundstykker 450 g sammalt hvete, grov eller fin. 450 g sammalt hvete, grov eller fin. 3 brød eller ca. 45 rundstykker. 1,5 liter melk eller vann Kaos på Kjøkkenet
Grov leverpostei med akevitt Ha i halvparten av den halvdelen av grunndeiga du vil smakssette. Spør du meg, bør posteien vere ganske grov i konsistensen (ikkje så finmala og kjønnslaus som den i metallboks med eit småbarn på framsida) Far min sitt kjøkken
Grove kanelknuter | Det glade kjøkken Søt halvgrovgrunndeig Fullkornshvetemel - 350 gram Hvetemel - 150 gram Sukker - 60 gram Kardemomme - 3/4 ts Salt - 1/4 ts Tørrgjær - 1 ts Melk - 2,5 dl Egg - 1 stk Smør - 75 gram Fyll Smør, romtemperert - 45 gram Kanel - 1 ss Brun farin - 1 ss Hvitt sukker - 2 ss Annet Egg - Til pensling Perlesukker - Pynt detgladekjokken.no
MatpakkemuffinsGrove muffins kan gi fin variasjon til matpakka. Grunndeig (6-8 store muffins). 4,50,5501 Grunndeig (6-8 store muffins) Ikke bare fugl og fisk - en matblogg
Påskepai (vegetarpai)Grov deig. Stek grunndeigen i ovnen i 10 min. Hva til middag i dag. En herlig quiche, pai, terte eller hva man vil kalle det Lykkemat
scones på mange måterGrove scones. Grunndeig. Bytt ut halvparten av melet med grov sammalt hvete eller bak kun med grovbakstmelTV2.no
SconesGrove Scones. Grunndeig. Bytt ut halvparten av melet med grov sammalt hvete. ca 7,5 dl hvetemel ,gjerne blanding av grovt og fint TV2.no
Unngå dette til lunsj Et smartere valg vil selvfølgelig være å lage sine egne smørbrød med grove skiver med mer pålegg og grønnsaker Silje Bjørnstad