Oppskrift. Saftiggrovbrød bakt på spelt, havre og mandel. -) Et rykende ferskt grovbrød rett fra ovnen. Og du, dette brødet er en real næringsbombe, blir utrolig saftig og får en skikkelig sprø skorpe ♥
Her finner du flere oppskrifter på grov bakst. Grovbrød har en tendens til å bli tunge og raskt tørre, men akkuratdette synes jeg holder seg saftig lengre
saftig. Oppskrift. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Brødet er saftig og godt. Derfor liker jeg å eksperimentere litt med brødoppskriftene mine. Her kommer en oppskrift på et ganske grovt brød med havre, solsikke- og linfrø
Denne oppskriften syntes jeg er ganske god, men skulle gjerne hatt yderst litt mer smak, ellers er de saftige og mer luftig enn mange andre grove brød jeg har smakt
Brødet blir saftig og velsmakende med knasende sprø skorpe, er fint å fryse og anvendelig i og med at det er godt med all slags pålegg, godt som sandwich, godt som crostini med tomatsalat og nydelig til suppe eller salat
De smakte aldeles fortreffelig og heldigvis var vertinna villig til å dele oppskrifta. Denne oppskriften er kanskje allerede kjent for mange, den kommer fra Maria Skappel
Dette blir et kjempegodt og saftig brød, og kun 195 kcal pr. 100 gram. Ingredienser 1 pk semper grov mix 25 g gjær 4,5–5 dl vann 1 ss fiberhusk 2 ss linfrø 1 stk raspet gulrot 2 ss solsikkeolje, eller annen nøytral olje 1 ts bakepulver 1 ss honning 2 ss solsikkefrø/gresskarkjerner Fremgangsmåte Elt deigen […] 100 gram
Disse brødene er så enkle å lage, blir perfekte hver gang, blir ikke tørre etter en dag, og alle sammen elsker smaken av det saftige brødet med supersprø skorpe
Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød. La deg inspirere til en brødbakst du garantert vil like, -enkelt å lage og i tillegg er brødet saftig og smaker veldig godt