150 g sammalt rug grov 150 g havregryn 400 g sammalt hvete grov 250 g hvetemel 50 g havrekli 50 g gjær 2 ss proteinpulver (kan sløyfes) 2 ss honing 2 ts salt 4 ss olje 6,5 dl lunka vann. 50 g havrekli
Grovbrødene er navngjetne i minst fire norske fylker, og jeg tror jeg kunne levd utelukkende på ferskt brød bakt av mamma med Bremykt og Jarlsbergost i årevis uten å klage en eneste gang
Ekte grovbrød eller rundstykker er alltid en slager her i huset. havrekli. 25 g fersk gjør, blå En liten neve hasselnøtter En liten neve valnøtter En liten neve mandler 25 g havrekli 1 ts havsalt 1 ss honning, flytende 250 g havremel 250 g sammalt hvetemel, grovt 400 g hvetemel 7,5-8 dl vann, romtemperert. 25 g havrekli
Rykende ferskt grovbrød med store nøttebiter. På toppen har jeg havrekli. Dette spiste pappa mye når jeg var liten - grovbrød med tynne epleskiver og syltetøy
Det er ikke lett å finne gode grovbrød i butikken. 2 dl havrekli. 2 dl havrekli. Jeg blir ofte skuffet når vi kjøper brød og derfor har jeg bestemt meg for å prøve finne den beste oppskriften på et sunt og godt grovt brød
Et sunt og godt grovbrød uten noe synlige frø. Jeg tror ikke jeg tar i når jeg påstår at du kan gå inn i en helt ordinær matbutikk, på utkikk etter et grovbrød, men når du kommer fram til brødhylla så finner du alt annet enn det nokså ordinære grovbrødet du skulle ha
75 gram havrekli. Trinn 1. Bland alle ingrediensene i bakebollen, dekk med plast/lokk og la stå i romtemperatur i minst 2 timer eller gjerne over natten