Grove horn med fyll oppskrifter

Grove horn med fyll

Grove horn med fyll

legg på fyll å brett fra den største delen og inn mot spissen. fyll. 1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør)
Oppskrift på grove horn med fyll

Oppskrift på grove horn med fyll

Tidligere her så lagde jeg grovehornmedfyll og dere ønsket oppskrift på den, så da starter jeg like så godt helgen med å gi dere den
Grove horn med ost, skinke og rød pesto

Grove horn med ost, skinke og rød pesto

Det beste av alt er at disse hornene tok meg en snau time å lage – enkelt å greit, samtidig som du fyller de med det du måtte ha i kjøleskapet

Grove horn med ostefyll.

tilsett smøret delt i terninger i melken og hel dette i melblandingen med en gang mens maskinen går. ønsket fyll (vi bruker ost og noen ganger skinke)
Grove Pizzahorn

Grove Pizzahorn

Fyll bitene med det ferdiglagede avkjølte pizzafyllet og revet ost (evt. Pensle hornenemed et pisket egg og valmuefrø
Fylte horn med basilikum & pesto med tzatziki

Fylte horn med basilikum & pesto med tzatziki

Fyll. Disse fylte hornenemed basilikum og pesto er helt perfekt på fine høstkvelder som dette. Hornene er også fine å servere inntil forskjellige supper, salater eller til tapas
Hjemmebakt Pizzahorn

Hjemmebakt Pizzahorn

- For grovehorn kan du bytte ut litt av deigen med sammalt hvete. Legg på fyll på den brede siden av trekantene, og rull disse sammen til horn (begynn med den breie delen først)
Pestorull Med Grønn Pesto & Tomat

Pestorull Med Grønn Pesto & Tomat

- For grovehorn kan du bytte ut litt av deigen med sammalt hvete. Den passer perfekt til blant annet pizzabunn og horn, og oppskriften holder til å lage både pestorull og fylte horn
Spelt- og rughorn

Spelt- og rughorn

Her kommer oppskriften på de grovehornene jeg lagde i helga. De ble ikke særlig «fluffy», men veldig gode på smak og var perfekt både til suppe og til lunsj med masse godt pålegg på
Havrehorn med middagsrester

Havrehorn med middagsrester

En fin måte å bruke opp slike rester på er å bruke dem som fyll i horn. Går du tom for middagsrester kan du enten rulle dem sammen uten fyll eller legge i litt ost og kjøttpålegg
Grove horn med fyll

Grove horn med fyll

Grovehornmedfyll er helt genialt å ha som niste, frokost, lunsj og kvelds. Man kan godt pensle hornenemed pisket egg før steking for å få en gylden stekeskorpe, det gjorde ikke jeg denne gangen (som man ser på bildene)
Oppskrift: Grove horn med fyll

Oppskrift: Grove horn med fyll

Noen som har laget horn før. Det som er så greit er jo at man kan fylle dem med hva man vil (egentlig), og rett og slett se litt hva man har i kjøleskapet og skapet
Grove horn med pepperoni og ost

Grove horn med pepperoni og ost

Fyll. Grovehornmed rug, fylt med pepperoni og ost. Del disse i åtte trekanter, fordel ost og pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Saftige, grove horn!

Saftige, grove horn!

Smuldre opp gjæren i en bolle, varm melken/vannet og hell den over i bollen sammen med gjæren. Tilsett eventuelt fyll hvis du ønsker, og begynn å rulle de små bitene fra kanten og inn

Grove horn

Dekk med et. Fyll. ta opp frosne horn om morgenen og legg i matboksen. sammen med olje fra de marinerte tomatene