Grove rundstykker saftige oppskrifter

Grove rundstykker

Grove rundstykker

Blir saftigere enn om du setter dem langt fra hverandre. Oppskrift på halvgroverundstykker. Denne gangen ble det rundstykker
Grove, saftige frokostbrød

Grove, saftige frokostbrød

Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Grove rundstykker med gulrot

Grove rundstykker med gulrot

Grove, saftige og nystekte rundstykker. Se våre andre rundstykker herDu trenger. Nok til cirka 10 rundstykker. Rull ut deigen til 10 rundstykker. Nok til cirka 10 rundstykker 2 gulrøtter, finrevet
Saftige grove horn med havre og kesam <3

Saftige grove horn med havre og kesam <3

I dag har jeg lagd deilige horn og rundstykker, kjekt å ha i fryseren. God kveld, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt
Grove rundstykker

Grove rundstykker

Selv om rundstykker ikke er en særdeles spennende oppskrift å presentere på en mandag, hører de uansett med til i hverdagen og helgene for meg
Grove rundstykker til suppen senere i uken

Grove rundstykker til suppen senere i uken

Grove og saftigerundstykker. Etter planen skal vi ha denne torsdag så da kan det jo være greit å lage noen rundstykker i dag slik at man slipper stress
Grove rundstykker

Grove rundstykker

nesten samme oppskrift som ga enda saftigere og fine rundstykker. Trill så avlange rundstykker og legg de på ett stekebrett med bakepapir

Saftige rundstykker

Ingredienser. 25 g gjær. 1 ss sukker. 1 ts salt. 75 g smør/margarin. 4 dl melk. 1 dl havregryn. 1 dl sammalt rug grov
Grove og saftige havrerundstykker

Grove og saftige havrerundstykker

Inspirasjon til denne oppskriften er hentet fra ganske tradisjonelle grunnoppskrifter til rundstykker, men jeg har byttet ut mye av det fine melet med grovere variant samt havregryn som ble malt til havremel
Hjemmelagde rundstykker #oppskrift

Hjemmelagde rundstykker #oppskrift

De blir så utrolig saftige med revet gulrøtter oppi, og jeg anbefaler dere å teste de ut en lørdag eller søndag morgen slik at familien får de rykende ferske