Grove vafler oppskrifter

Sunne grove vafler til frokost?

Sunne grove vafler til frokost?

Det er jo så enkelt å lage en gode og sunne vafler til både frokost og kvelds. Sliter du med å få barn til å spise brødmat, anbefaler jeg virkelig å prøve vafler isteden
GROVE PROTEIN VAFLER

GROVE PROTEIN VAFLER

Får vi nok oppskrifter på gode vafler. Vafler trenger ikke bare være helgekos til søndagskaffen. Vafler trenger ikke være proppet med usunt sukker for å smake godt
Grove vafler

Grove vafler

Grovevafler metter godt og er sunnere enn de vanlige «loff»-vafflene. Det grove melet gjør at vaflene blir noe tyngre enn de klassiske «loff»-vaflene, men ikke slik at det blir plagsomt
Oppskrift: Grove vafler

Oppskrift: Grove vafler

Smaker så klart grovere og sunnere enn vanlige vafler, men akkurat det gjør ikke meg noe annet enn at jeg spiser det med bedre samvittighet
Grove vafler - ny oppskrift

Grove vafler - ny oppskrift

I kveld lagde jeg vafler til kveldsmat, og jeg komponerte en ny oppskrift i samme slengen. På torsdag kveld kom vi hjem fra en kjempefin Kreta-ferie
Grove vafler

Grove vafler

Jeg pleier å doble dosen og det holder til ca 12 vafler(tjukke). Grovevafler. Disse er veldig god på smak, og så er de ikke så usunn heller
Grove vafler med kokossukker

Grove vafler med kokossukker

Grovevafler trenger gjerne litt ekstra steketid eller sterkere varme. Hva med å prøve disse grove, sunne vaflene til frokost
Grove vafler

Grove vafler

Supergode og litt sunnere vafler. Ca. 10 plater. Ingredienser. - 4 dl Fibra-mel. - 6 dl skummet melk. - 4 ss smeltet margarin
Grove vafler og sånn

Grove vafler og sånn

Dagens grovevafler. Du tenker kanskje at vaffler ikke kan erstatte brød, men det kan det faktisk - hvis du lager de grove nok
Grov vaffel

Grov vaffel

Oppskrift på grovevafler. Han kan spise dem i hånden, de er halvgrove og har ingen skorper eller lignende som kan settes i halsen

Grove vafler til middag? Supersuksess!

Grovevafler til middag. Fordi det er middagstid og hverdag, så vil jeg anbefale å skrelle potetene først, deretter kutte dem i grove biter