Gryterett hjort oppskrifter

PICADO, PORTUGISISK GRYTERETT

PICADO, PORTUGISISK GRYTERETT

Deilig, krydret og spicy gryterett fra Portugal og Madeira med få ingredienser. Ha det stekte kjøttet i kjelen og la gryteretten koke til kjøttet er gjennomkokt/mørt
Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

1 kg viltkjøtt hjort, elg, rein eller rådyr 200 g gulrot kuttet 100 g persillerot kuttet 1 brokkoli i buketter 100 g rosenkål, ferdig kokt 2 sjalottløk finhakket 2 fedd hvitløk finhakket 300 g champignon, eller kantareller Bacon stekt i terninger Smør Olje 3 dl rødvin
KJØTTGRYTE MED PILAFFRIS

KJØTTGRYTE MED PILAFFRIS

Mens gryteretten koker tilberedes risen. Smak gryteretten godt til med evt. 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv). 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv)
Langtidskoking av kraft

Langtidskoking av kraft

Du kan bruke det som base for supper og sauser, i tomatsausen, i gryteretter og her kan du se at Gry også har brukt det i brøddeigen
I DEN SORTE GRYTE

I DEN SORTE GRYTE

Denne gode gryteretten smaker en anelse av kaffe. En annen gryterett som også inneholder kaffe ser du oppskrift på HER

Hjortegryte hotelstyle

Historien begynner med hvorfor jeg “misbruker” hjort i en gryterett. Jeg liker vanligvis ikke å lage gryteretter til gjester på et hotell

Krydder og Marinader

I Nord-Afrika brukes kanel mye til lam- og kylling gryteretter. Egner seg godt til vilt, for eksempel elg, hjort, rein, fugl