Kenyansk gryte medoksekjøtt, karri og kokosmelk. Jeg har en lidenskap for god mat. For det første er det kjempegodt, men det er også super mat når man skal ha gjester
Ut av dette kom det en fantastisk, klassisk gryterett. Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Mergryterett. Det blir nok en del av dem utover, det er jo minfavorittmat. Og jeg har blitt flinkere til å prøve nye ting, ikke bare lammegryta jeg alltid lagde før – selv om den også er ekstremt god
Ingen annen mat er så praktisk somgryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smakenman får ved å blande tomatpurémedmeieriprodukter og når man blander det medmasse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
En gryterett bør dessuten lages med kjøtt delt i passende biter, ikke kjøttdeig. Chili con carne er spansk og betyr chili og oksekjøtt, men i oppskriften var det ingen chili og ingen carne
Langtidskokte gryteretter (f. kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, mensamtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter
Dette er en gryterettmedoksekjøtt, rødvin, gulrøtter, løk, bacon, osv. En kommentar. Enkelte spørsmål skal jeg lage et eget innlegg på, som hvilke kosttilskudd jeg tar, mine beste kostholdsråd og angående proteinbarer