Dagens middagstips er en gryterettmedkjøtt og rotgrønnsaker. Vi har her brukt kjøtt fra oksehøyrygg da kjøttet blir veldig mørt og godt, men du kan fint bruke annet kjøtt eller la være å ha kjøtt i visst du heller vil ha en vegansk gryterett
gryterettmedkjøtt og rotgrønnsaker. Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Tilsett kjøttet, bare ta biter med fingrene og ha oppi gryten. Server gjerne med en god salat til. Rør rundt, tilsett mer kjøtt , gjenta til alt er rørt inn
Server gjerne med en god salat til. Rør rundt, tilsett mer kjøtt , gjenta til alt er rørt inn. En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag
La alt kose seg og få litt glans i pannen (ca fem minutter fra du tilsetter grønnsakene) Når timen har gått har du bacon og grønnsaker i gryten medkjøttblandingen sammen med vin og soyasaus
Til gryteretter og wok går det gjerne noe mindre kjøtt enn når det f. Kjøttmed lite bein som f. Noen spurte meg etter dette om jeg hadde en liste for kjøtt også
Brun kjøttet på alle sider, og krydre med salt og pepper. Kjøtt. Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift
Resultatet blir en smakfull gryterett inspirert av India. kjøtt. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet