Her er en medoksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt
Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
Har du rester etter en rødvinsgryte Bouef burgignon, bolognese eller egentlig hvilken som helts gryterett så vil denne formen toppet med parmesanstektepoteter gjøre susen
Jeg liker den best medoksekjøtt og jeg må innrømme at da jeg hørte at man bruker leverpostei til å jevne den ut, ble jeg litt skeptisk, men jeg har aldri merket noe leversmak på retten før, så hvorfor skal jeg reagere nå
Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest. Vi hadde den nå i helgen, og det smakte nydelig sammen med en god og fyldig rødvin
I dag veit eg at gulasjen – både suppe- og gryterett-varianten – er ein ungarsk nasjonalskatt. Sjølv om gulasj normalt blir lagd medoksekjøtt, kan blir både kalv, lam og svinekjøtt brukt
Som så mange andre slike landens rettar med dei seigaste delane av storfe (ofte av rasen Charolais), var løysinga å koke kjøttet i gryta til det var mørt
Denne blandingen kan du strø over gryteretten når du serverer den. Det aller vanligste her er å servere gryta med kokt ris, mens franskmennene foretrekker kokte poteter