Her er en medoksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt
Slik laget jeg denne deilige greske gryterettenmed spennende krydder på Marious vis. Stifado er en langtidskokt kanin- eller lammegryte med løk, tomat, kanel og andre aromatiske kryddere
Ut av dette kom det en fantastisk, klassisk gryterett. Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Walter en en fantastisk bra fyr, med et hjerte av gull og et ekstremt håndlag med mat. Men så er det dette med at maten får en karakter basert på den som lager den… Vi har alle våre små tilpasninger, vi har alle forskjellige smaksløker
Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
En gryterett bør dessuten lages med kjøtt delt i passende biter, ikke kjøttdeig. Syltede Jalapeños og litt Chipotlesaus vil bidra til litt mer futt i en oppskrift som minner mer om en kjøttsaus til pasta enn en gryterett