Gryterett med svin oppskrifter

Kremet gryte med svin og storfe

Kremet gryte med svin og storfe

Gryterettmed Creme Fraiche. En enkel måte å lage god og smakfull gryterett på. Stek kjøtt i varm panne med smør
Lise’s Gryterett

Lise’s Gryterett

Server gjerne med en god salat til. En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag. Tilsett den andre bollen med resten av grønnsakene, ikke soppen
Lise’s Gryterett

Lise’s Gryterett

Server gjerne med en god salat til. En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag. Serveres med kokt ris, pasta, eller du kan ha mer kraft i gryten og du får en suppe
Gryterett - fra ca. 8mnd

Gryterett - fra ca. 8mnd

Ha det i en gryte sammen med maisen. Gryterett - fra ca. - Ha kokosmelk, grønnsaksvann og krydderet i sammen med grønnsakene
Supersøndag  med  Biff  Stroganoff

Supersøndag med Biff Stroganoff

Ettertida skulle vise at denne søtlege gryterettenmed eit syrleg innslag i form av rømme eller crème fraîche hadde global appell
Pappa’s Pasta Penne

Pappa’s Pasta Penne

Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken). Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Italiensk Svine Ragu

Italiensk Svine Ragu

Ragu er en typisk gryterett som egentlig bør koke lenge. Skal du ha den ekstra god, og du vil bruke mye tid, spe den ut med en kraft (okse eller svin) og la den koke i et par timer
KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Cassoulet

Cassoulet

De utbløtte bønnene has i en stor kjele med resten av ingrediensene som tilhører bønnene. Tilsett løk og hvitløk og stek med til de er blanke
Vi trenger en matvekkelse

Vi trenger en matvekkelse

gryteretter), kneip, margariner og ellers det rimeligste pålegget som. middel-mådig kjøtt fra svin og kyllinger med dårlig hjerte- og skjelett,

Gjesteblogg; Camillas Coq au vin

fest, gjesteblogger, gryterett, kylling. I arbeidet med matsiden Godt. bacon, bladpersille, champinjong, cognac, delikatesseløk, gulrot, hvitløk, konjakk, kylling, laurbær, rosmarin, rødvin, smør, sopp, svin, timian
Taco og taco Fru Blom

Taco og taco Fru Blom

Det morsomme er at restene ble en utmerket gryterett dagen etterpå. De ble servert varme med smør og sukker til kaffen