Her er en med oksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Gryterett – for 2. Oksekjøtt (1 kg høyrygg). Oksekjøtt (1 kg høyrygg)
Slik laget jeg denne deilige greske gryteretten med spennende krydder på Marious vis. Ca 1 kg kalvestek (oksekjøtt, sau, kanin. Den oppskriften kommer senere Ca 1 kg kalvestek (oksekjøtt, sau, kanin
Ut av dette kom det en fantastisk, klassisk gryterett. Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Mens gryteretten koker tilberedes risen. Smak gryteretten godt til med evt. 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv). 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv)
Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet. Ingredienser 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet
Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. 500 g oksekjøtt. Skjær oksekjøttet i passelige små terninger (ca 2 x 2 cm) som du steker lett slik at de får en fin skorpe. 500 g oksekjøtt
En gryterett bør dessuten lages med kjøtt delt i passende biter, ikke kjøttdeig. Chili con carne er spansk og betyr chili og oksekjøtt, men i oppskriften var det ingen chili og ingen carne
Langtidskokte gryteretter (f. kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, men samtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter