Surr dette sammen med smør i en gryte på middels varme. En god kremet gryterett med svinekjøtt smaker fantastisk uansett om du serverer den med ris eller potetmos
Fyldig og mettende gryterett, perfekt etter en lang skitur i påsken. Smak til gryteretten med evt. Stek svinekjøttet i fettet fra pølsene på middels varme, legg over i kjele
1 kg svinekjøtt (flatbiff, svinenakke eller tilsvarende)2 ss olje3 ts salt og pepper2 løk2 rød chili2 fedd hvitløk1 boks tomater5 dl kyllingbuljong3 ts kinesisk krydderblanding eller en miks av - stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og pepper. Har du en jerngryte kan du også tilberede gryteretten ved å sette den i ovnen på 180 grader. 0 1 kg svinekjøtt
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Det er jo en gryterett. rester av påskeskinke (bruk det kjøttet du har eller ønsker). Bruker du storfekjøtt eller rått svinekjøtt, kan du lage brun lapskaus
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer