En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Men en ting har det lært meg at hjemmelaget mat smaker alltid best, og selv om pappa var vel overdreven så kan jeg fint bruke en suppepose, gryterett pose eller annet hel eller halv fabrikat i ny og ne
Curry betyr gryterett og trenger ikke nødvendigvis å inneholde krydderet karri. Denne retten har en god blanding av indiske krydder, ingefær og chili uten at rettet er for sterk som gjør at den passer fint for hele familien
En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Bayerøl er også en fast ingrediens når jeg lager gryteretter. Når kantarellene er nesten tørre tilsettes litt stekesmør og olivenolje og stekes på sterk varme til de har fått en fin gyllen farge
Slik laget jeg denne deilige greske gryteretten med spennende krydder på Marious vis. Brun kjøttet i en stor kjele på sterk varme eller gjør som Marious