En enkel og smaksrik gryterett som passer perfekt på en søndag. 300 gram kjøttdeig (svin, kylling eller storfe). Relatert 300 gram kjøttdeig (svin, kylling eller storfe)
Gryteretter er den ultimate høstmaten som impliserer lun stemning og lettvint hygge. Bibringe betegnes ofte som "det simpleste storfekjøttet", fordi det inneholder en god del isprengt fett og bein
"Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke. 800-1000 g mørbrad av storfe, skjært i 3x3 cm store biter. 800-1000 g mørbrad av storfe, skjært i 3x3 cm store biter
Blant annet kan man bruke Worchestershiresausen i marinader til grillmat, kylling, fisk, og laurbærbladene passer perfekt til alt du måtte lage av supper, kraft gryteretter osv
Dette er en krydret gryterett som tradisjonelt lages med chili og kjøtt. 400 g kjøttdeig av storfe. Start med å brune 400 g kjøttdeig av storfe. 400 g kjøttdeig av storfe
"Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke. Jeg har brukt mørbrad, men du kan gjerne brukte annet storfekjøtt eller lam
500 g biffkjøtt, av storfe eller vilt. Tilsett kokt GULLBYGG middagsbygg og kok videre til gryteretten har tyknet, i 3–5 minutter. 500 g biffkjøtt, av storfe eller vilt
Suppeposeprodusenten frå Bergen valsa opp med tallause gryterettar i pulverform som visstnok på magisk vis skulle bli eit kongemåltid berre du heiv i litt vatn og ein pølsesnabb
Produktet er perfekt til bruk i suppe, gryterett eller liknende. MyoCollagen™ er basert på storfe, og er helt fritt for fett, kolesterol, karbohydrater og kostfiber