Stek svinekjøttet i fettet fra pølsene på middels varme, legg over i kjele. 1/2 kg fint svinekjøtt fra ytrefilet eller lår, i strimler. 1/2 kg fint svinekjøtt fra ytrefilet eller lår, i strimler
Varm oljen i en gryte og brun kjøttet - litt av gangen. Ferskt brød med smør er godt ved siden av. 1 kg svinekjøtt (flatbiff, svinenakke eller tilsvarende)2 ss olje3 ts salt og pepper2 løk2 rød chili2 fedd hvitløk1 boks tomater5 dl kyllingbuljong3 ts kinesisk krydderblanding eller en miks av - stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og pepper. 0 1 kg svinekjøtt
Jeg bruker gode smakstilsetninger i sausen min, så merkes ikke fraværetav smør og fløte. Om du vil eksperimentere litt, så er salvie veldig godt til svinekjøtt, og timian er godt til julemat
Nydelig som den er men også kjempegod sammen med kylling, svinekjøtt eller spicy chorizopølse. Denne retten er god i seg selv, men også helt topp å ha til kylling eller svinekjøtt
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Oppskriften er ikke min egen, men den er laget av en dame som heter Roxanne Chan fra Albany, CA. Dette er skikkelig kosemat med eksotiske ingredienser som kokkosmelk, søtpotet, salsa, ingefær, chili og hvitløk og svinekjøtt som blir så mørt at det detter fra hverandre