Her er en medoksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt
Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Walter en en fantastisk bra fyr, med et hjerte av gull og et ekstremt håndlag med mat. Men så er det dette med at maten får en karakter basert på den som lager den… Vi har alle våre små tilpasninger, vi har alle forskjellige smaksløker
I stedet for hvitløk har jeg brukt kokosolje med hvitløkssmak, som fås kjøpt på helsekosten. Grunnen til at olje med FODMAPs går bra er at FODMAPs er vannløselige
Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
La den syde med til den er mør. Serveres gjerne med en kraftig rødvin og hjemmelagde brødstenger. 500 g oksekjøtt. Skjær oksekjøttet i passelige små terninger (ca 2 x 2 cm) som du steker lett slik at de får en fin skorpe. 500 g oksekjøtt
Tidligere i sommer kjøpte jeg en pakke med kyllingkjøttdeig for å lage kyllingburger og jeg la merke til at på pakken var det flere tips om hva man kunne bruke produktet til