Lag en enkel og smakfull fiskegryte med høstens beste grønnsaker og en god råvare fra havet. Ha vann i en kasserolle sammen med grønnsakene og kok i ca
Sett en slik grønnsak i butikken. Denne grønnsaken kalles romanesco og er en nokså ny kålsort i Norge. denne kålsorten er faktisk en blanding mellom blomkål og brokkoli
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika). 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika)
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Det er vanskelig å arbeide med vårrullene visst grønnsakene er for varme (lager lett hull i de tynne platene)
tilsetter litt kardemomme om jeg skal fritere en banan, eller litt kayenne til grønnsaker. Det man ønsker er å få en sprø skorpe og et saftig kjøttstykke, fiskestykke, frukt eller grønnsak inni
Du trenger 5 dl pasta penne 4 dl vann 3 dl Tine kremfløte 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding 3-400 gram middagspølse i biter 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika) 1/4 ts revet muskattnøtt 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det)