Dette er verdens beste glasur eller frosting til gulrotkake. Denne gulrotkaken med den luftige søte frostingen er så god at jeg blir bedt om å ta den med til både bryllup og dåp
Avkjøl og smør deretter på glasur. Lime gjør det lille ekstra her, for den syrlige og friske smaken kler den fete osten og den krydrede kaken svært godt
Med verdens beste kremostglasur. Avkjøl kaken og pynt med glasur og den toppingen du ønsker. Jeg brukte orginal kremost, ikke noe lett-greier denne gangen
Kaken utenglasur Kaken med glasur. Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Gulrøtter har vært brukt i søte kaker siden middelalderen, der søtstoffer var knappe og dyre, mens gulrot, som inneholder mer sukker enn noen annen grønnsak foruten sukkerroer, var mye lettere å få tak i, og ble brukt til å lage søte desserter
Dagens forslag er en deilig gulrotkake med revet marsipan og kremostglasur. Bland ingrediensene til glasuren og bred over kaken når den er helt avkjølt