en knivspiss med salt. Det er helg og skikklig høst-vær her i Bergen så siden jeg idag har fri fra jobb fikk jeg lyst å lage gulrotkake på lavkarbo-vis
Pisk egg, sukrin, sukrin gold og sukrinmelis til eggedosis med miksmaster. For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Den blei saftig og god, med en søt osteglasur. 2 dl sukrin. Fordel deigen over i en form med bakepapir i og steik midt i ovnen ved 175°C i ca. 50 g sukrinmelis. #mat #oppskrift #kake #søtt #kosthold #sukkerfri #glutenfri 2 dl sukrin
Kaka er fullkorn og uten sukker, med søtning fra sukrin gold og banan. Denne kaken ble til når jeg skulle prøve ei oppskrift på “banana bread”, men endte opp med å sløyfe hele greia og heller lage min egen banan- og gulrotkake
(soya/solsikke)275, gr sukker (sukrin)2 ts ekte vaniljesukker1 ts kanel1/4 ts muskat1/2 ts natron1/2 ts bakepulver325 gr hvetemel ( spelt )100 gr mørk sjokolade (finhakkes)400 gr gulerot revet1,5 eple revetOstekrem. Ha røren i en liten bakepair kledd langpanne 22×32 og stek kaken på ristmidt i ovnen 50-60 min , skjekk med en pinne om kaken er ferdig
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv