Denne gangen har jeg laget gulrotkake i langpanne. Alt som trengs til en saftig gulrotkake. 6 dl hvetemel. 500 gram melis (en pakke). 6 dl hvetemel. 500 gram melis (en pakke)
Tilsett resten av det tørre vekselsvis med smeltet smør. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Sukkerfri, glutenfri og melkefri -. Den er uten kakemiksen noken skulle tenke på det. Server gjerne lun med litt "glasur" laga av kesam, philadelphia eller kokoskrem blanda med sukrinmelis
Kaken uten glasur Kaken med glasur. Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Hell smeltet smør og gulrøttene i eggedosisen og bland godt. 4 dl hvetemel. 100 g smeltet smør. 1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Gulrøtter har vært brukt i søte kaker siden middelalderen, der søtstoffer var knappe og dyre, mens gulrot, som inneholder mer sukker enn noen annen grønnsak foruten sukkerroer, var mye lettere å få tak i, og ble brukt til å lage søte desserter