løk, agurk, tomat, dressing, ketchup – eller det du liker å ha på hamburgeren. Hamburger er snadder mat og når man lager den selv smaker det enda bedre
løk, agurk, tomat, dressing, ketchup - eller det du liker å ha på hamburgeren. Hamburger er snadder mat og når man lager den selv smaker det enda bedre
♦ Bland til en dressing av kesam, ketchup, dill og litt salt. Hamburger med potetbåter. Om det er interessant med majones-oppskrift så si ifra, jeg har bare laget det på slump hittil
Som dressing velger jeg ofte å lage en guacomole, men idag blir det aioli. Da passer det godt med en saftig hjemmelagethamburger direkte fra egen grill
Forrige helg når vi var på hytta, ble det en ganske enkel hamburger til middag. Til burgerne hadde vi hjemmelaget brød, og til dem brukte jeg oppskriften fra Luftig bakst – fletteloff og rundstykker, men siden vi ikke trengte så mange brød lagde jeg deigen mindre
Hamburger. Salat, dressing, agurk, tomat, rødløk, ost på burgeren, guaccamole. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
NYT som de er, ta med på tur, nyt som pizzabunn, nyt som hamburgerbrød, nyt med pålegg (spesielt avokado er digg ifølge min roomie her på Geilomo) eller nyt med hva du måtte ønske
Denne dressingen har jeg laget mange ganger, og er blitt en favoritt hos oss voksne i huset. #hashtag #blogg #inspirasjon #kosthold #hverdag #oppskrift #helse #dressing #fredag #hamburger #januar #kos #familie 1/2 dl majones