Deigen skal være som tjukk grøt. 1/2 liter havrekli. 1/2 liter havrekli. Min mamma lager de beste hjemmebakte brødene gjennom verdenshistorien, det er jeg helt bombesikker på
Bland havregryn, havrekli, vann, melk og salt i en gryte. I bokhylla på kjøkkenet har jeg boken "Grøt" av Vibeke Klemetsen, og i dag lot jeg meg inspirere av hennes blåbærgrøt til kvelds
Klar for tur med to små grøtposer i praktisk matboks med kjøleelement. Med to små tvillinger lager jeg ofte opp store porsjoner med grøt og fryser ned i klemmeposer eller porsjonsbokser
Jeg har lenge tenkt på at kanskje min favorittgrøt, nemlig havrekligrøt, kan brukes som dessert blandet med krem og rød saus, som et fullkornsalternativ til riskrem
Skal bli til en god grøt. 10-12 dl fullkorn hvetemel2 dl havregryn1 dl Havrekli 2 ss brunt sukker50 g fersk gjær2 ss sirup1 dl rapsolje2 ss linfrøolje1 ts salt1 ts hornsaltBegynn med å lage havregrøt av vann og havregryn, blandes sammen i en kasserolle på middels varme