Jeg var så heldig å vinne to plasser til Mat- og vinkurs på Jacobs på Majorstuen. Jeg lagde den hjemme hos meg i dag, og siden min nærbutikk ikke hadde kyllingklubber naturell brukte jeg overlår fra Prior, Favoritt kylling ~ ble skikkelig digg det også
I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Jeg har i samarbeid med Prior laget et kort treningsprogram som du kan utføre mens du griller. Kylling er proteinrikt og magert, og passer derfor godt i forbindelse med trening
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)
Kyllingen jeg har valgt å bruke er en helkylling fra Prior, her får man med seg alle de forskjellige stykkene på kyllingen og viktigst av alt, skinnet er fortsatt der
Siden jeg ofte reagerer på krydderet på de ferdiggrilla kyllingene i butikken, så pleier jeg å kjøpe helekyllinger fra Prior som jeg steker i ovnen selv
Håper du har hadd en fin helg så langt. Den jeg brukte (fra Prior) er glutenfri,men innholder melk. Kjøleskapet mitt har tatt kvelden, så jeg måtte få spist opp kyllingen, pølsene og brekkbønnene som lå i fryseren
Jeg har en oppskrift på kyllinglevermousse som er helt fantastisk. Det er fler år siden jeg har lavet den, men børstet støv av den da jeg hadde gjester og serverte en seksretters forrige helg
Hell stekekraften over kyllinglårene over i en langpannen. Spiser du til vanlig Prior så råder jeg deg til å kjøpe dette merket neste gang (eller Liveche eller Holte)