Beklager egentlig at jeg kommer ut med en brødoppskrift på søndag, for jeg vet jo at mange av dere baker noe av det jeg lager hver søndag, men nå har dere noe å bake neste uke hvertfall
Slowcooker er veldig populært i andre land, men vet ikke helt om den har tatt Norge med storm. Når du baker i denne dannes det endel damp som gjør resultatet veldig saftig og smakfullt
Vi ble kjent med Ida Gran-Jansen i HeleNorgebaker for to år siden. no kan du forresten se alle episodene for hele uken på mandager, så da kan du jo velge selv om du er som meg og vil ha alt på en gang, eller om du liker å spre søtsakene ut over hele uken
Men nå må jeg stikke, skal være gjest på God morgen Norge med Wenche. -Du skjønner jeg har en nabo som har røykeovn, han røyker dette kornet for meg,og så bruker jeg det som "crust" (skorpe) på brødene jeg baker
Og da hadde jeg kunne hørt mer på radio når jeg er på kjøkken å lager mat/baker også. Noen av kanalene en kan høre på er radio norge, p4, nrk p1, nrk mp3, nrk p2, + flere