Bacalao alà Hellstrøm Denne flotte oppskriften fant jeg i Eivind Hellstrøms bok. Bland reker inn i bacalaoen uten å koke dem Matmas
BACALAO Oppskrifta har jeg hentet hos Hellstrøm. Det sønnen min serverte var en deilig bacalao. Det er en god idé å lage Bacalao dagen før den skal spises (Som fårikål blir denne retten bare bedre av å stå et døgn eller to før den spises På kjøkkenet mitt og i hagen min
Bacalao Etter et søk på google dukket HellstrømsBacalao opp og den er basert på paprika, potet og fennikel og er den beste varianten jeg har smakt Aina & Thomas' matblogg
Ny yndlings Bacalao. Fant Hellstrøms oppskrift på nettet og med noen små justeringer må jeg si at dette ble en innertier i allefall i dette hjemmet matgladilavkarbo
KLIPPFISK ER EN GOD GAMMEL KJENNING. Nå har jeg funnet en tiltalende oppskrift fra Hellstrøm (bruker kun det beste) og vossingen Arne Hjeltnes På kjøkkenet mitt og i hagen min
Bacalao fra Hellstrøms kjøkken tv3Bacalao. Bacalao til 4. Rens og kutt løk, fennikel og poteter i terninger. Skrell hvitløksfedd, ta ut spiren og knus hvitløksfeddene med kniven camillasmatblogg