Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull
Ier TACOGRYTEN. INGREDIENSER. . 1 kg karbonadedeig, fra høyrygg 1 chorizo pølse 500 g hele tomater uten skinn (1 boks) 1 rød paprika 1 gulrot 1 l vann 3 løk 5 hvitløkfedd 50 g tomatpure 1 rød chilipepper på glass i olje 1 ts kajennepepper 1 ts kummin+ 3 laurbærblad 2 stjerneanis Salt Olje til steking 1 ss Knust tørket chili 1 ts merian 1 ts kummin
Denne retten har mannen laget og hentet fra Hellstrøms "Enkle og perfekte menyer". Noen små justeringer er gjort i forhold til hva vi fant tilgjengelig
Disse trivelige spydene fikk jeg servert som forrett på en lørdagskveld i heimen. Med (nesten) bare 3 ingredienser klarte mannen å komponere en smakfull opplevelse