Jeg fulgte med på serien Hellstrøm inviterer, og der fant jeg mye jeg har lyst til å prøve ut. Tilsettes saltNår du legger i spagettien i vannet, så legg i kjøttbollene i tomatsausen og la det putre på laveste varme, til spagettien er ferdig
Server dei i tomatsaus, som innslag på tapasbord, til kvelds på brødskiva eller i ein frisk salat. Denne oppskrifta kjem fra den anarkjende kokken, Eivind Hellstøm, og då seier det vel seg sjølv at desse kjøttbollane er knallgode
Tilsett tomatsausen i gryta. Ier TACOGRYTEN. INGREDIENSER. . 1 kg karbonadedeig, fra høyrygg 1 chorizo pølse 500 g hele tomater uten skinn (1 boks) 1 rød paprika 1 gulrot 1 l vann 3 løk 5 hvitløkfedd 50 g tomatpure 1 rød chilipepper på glass i olje 1 ts kajennepepper 1 ts kummin+ 3 laurbærblad 2 stjerneanis Salt Olje til steking 1 ss Knust tørket chili 1 ts merian 1 ts kummin
5 laurbærblad og litt støtt stjerneanis i følge Hellstrøm. Noe av det bedre man kan ha i fryseren. Veldig enkelt å lage, men tar en stund, så det bør jo gjøres på en fridag
bakt, "speilegg" Hellstrøm-style. Eg elskar dei knekt oppi snasen tomatsaus, aka shakshuka. Bakte Hellstrøm-egg(oppskrifta kjem frå "Enkelt og perfekt"
Tilsett tomatsausen i gryta. Tacokjøttgryte1 kg karbonadedeig, fra høyrygg1 chorizo pølse500 g hele tomater uten skinn (1 boks)1 rød paprika1 gulrot3 løk5 hvitløkfedd50 g tomatpure1 rød chilipepper på glass i olje1 ts kajennepepper1 ts kummin+3 laurbærblad2 stjerneanisSaltOlje til steking1ss Knust tørket chili1ts merian1ts kumminSlik gjør duLøk og hvitløk kuttes opp og freses i olje sammen med stjerneanis og laurbærblad til løken er bløt