Helstekt and veldig god oppskrift oppskrifter

HELSTEKT AND

HELSTEKT AND

Vi er ikke veldig glad i lutefisk så vi lager aldri det. Når anden er tørket gni den inn med krydderet, hele anden skal dekkes godt
Helstekt and

Helstekt and

Poenget med litermål er at det blir veldig mye lettere å se hva som er rent andefett og hva som er ren kraft
Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker

langtidsstekt lammelår eller helstekt kylling eller and. Bland rotgrønnsakene litt om hverandre i den ildfaste formen
Oldemors havrekjeks med mandler

Oldemors havrekjeks med mandler

Helstektand med appelsinsaus og konfiterte poteter. Havrekjeksen er ikke veldig søt, så de smaker veldiggodt med brunost eller annet pålegg på, eller du kan droppe pålegg og tilsette sjokoladebiter eller trekke dem i sjokolade istedenfor når de er avkjølt
BACON & EGGE-MUFFINS

BACON & EGGE-MUFFINS

Det har vært en utrolig opplevelse og veldig overveldene da vi aldri trodde at vi skulle få så mange lesere, og desverre så blir vi litt mer late når det kommer til å poste oppskrifter
Quesadillas med kylling og hot sauce

Quesadillas med kylling og hot sauce

Jeg lagde en helstekt Stangekylling som ble en skikkelig middag for to stykker i huset og det ble en del kyllingkjøtt til overs

Et helt år til neste gang

I år lagde vi en helstektlandkyllling og serverte ulike sorter poteter, grønnsaker og saus. mai – et eller annet stort stykke kjøtt, enten ribbe, en and, en kalkun – med gode poteter, saus, grønnsaker
Ukemeny 26, uke48

Ukemeny 26, uke48

Helstektand med appelsinsaus og konfiterte poteter. Helstekt kalkun med ovnsbakte rotgrønnsaker. Jeg har mennesker i livet jeg er glad i og som er glad i meg, jeg har fått utrolig god helsehjelp (som ikke er en selvfølge i alle deler av verden), Jesus har vært trofast og tilstedeværende i alle opp og nedturer og han har gitt meg hverdagsglede selv når man kunne taklet situasjonen veldiganderledes

Helstekt and er alltid godt!

Deretter resten av sjyen etter anda (da har jeg aller først tatt fettet vekk, det legger seg jo på toppen og siden det har stått kaldt siden dagen før i en egen beholder i kjøleskapet er jo det veldig lett) og så tilsetter jeg den mengden vann, fløte og rødvin som trengs for at jeg skal bli fornøyd med smak og konsistens
«Andenes makt». And til nyttår?

«Andenes makt». And til nyttår?

For det første, jeg er ikke tilhenger av helstektand, selv om det ser fantastsisk ut på bordet. Ikke vær veldig redd for å skjære gjennom skinnet