Hjemmelaga rød saus til riskrem oppskrifter

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Dette brukte jeg tilrødsaus. Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Hele tiden nesten frem til oppkoket
Rød saus

Rød saus

Riskrem er en naturlig del av jula og siden familien til Henrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar vi riskremen siste søndagen i advent istedenfor
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Men det mest vanlige er en rødsaus av en eller annen smak. Varm rask opp tilsausen tykner. *****************************Riskremsaus
Riskrem på ekte vis

Riskrem på ekte vis

Server desserten med hjemmelaget rødsaus eller Piano Bringebærsaustil. Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande RødsausKok opp jordbær, vann og melis
Riskrem i glass

Riskrem i glass

 Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle. Ha i grøten og rør lett til alt er blandet
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Se også oppskrift på Riskrem med rødsaus. Avkjøl sausen i kjøleskapet frem til servering. Riskrem hører til julens mest tradisjonelle desserter
Siste juleøkta

Siste juleøkta

I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rødsaus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen
Den grønne kassa: Julekassa 2015

Den grønne kassa: Julekassa 2015

Vegansk riskrem med hjemmelaget rødsaus. Vegansk julestek med poteter, bakt sjalottløk og rosenkål, brun saus + soyaribbe(ikke avbildet)
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

- og til dessert selvfølgelig riskrem med rødsaus. Riskrem med rødsaus. Kvelden før kvelden, stress ned etter dagens strabaser med ett skikkelig smørbrød
Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus

Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få

Riskrem på ekte vis

Server desserten med hjemmelaget rødsaus eller Piano Bringebærsaustil. saus. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem

Riskrem

Servert med rødsaus er dette en tradisjonell juledessert over hele landet. Server riskremen med bærsaustil
Sunnere julesnacks og juledessert

Sunnere julesnacks og juledessert

Vaniljekesam er for eksempel et ypperlig alternativ tilvaniljesaus og krem, mens sukrin og sukrinmelis fint kan erstatte sukker og melis i bakingen
God Jul

God Jul

Til dessert blir det riskrem med kokoskrem og rødsaus,. Oppskrift RØDSAUS. Tilsetter noen mandeldråper og søter med bjørkesøt

Riskrem med rød saus

Kok opp sausentil den tykner. Pisk kremfløte og sukker til krem. Server riskremen med bringebærsaus eller rødsaus - og eventuelt hakkede, skåldede mandler