Glutenfrie eller ei så smaker det så mye bedre enn de ferdiggreienesom er å få kjøpt. 4 ss glutenfritt mel (Toro lys melblanding). 4 ss glutenfritt mel (Toro lys melblanding)
(Jeg brukte både glutenfritt mel og kjeks). ) Her om dagen prøvde jeg meg på hjemmelagdefiskepinner for første gang, og jeg syns det var rågodt, om jeg må si det selv
HjemmelagdeFiskepinner. Jeg har aldri før prøvd meg på hjemmelagede fiskepinner. Nå er det bare morsomt å tenke på at jeg noensinne har kjøpt og spist ferdige fiskepinner – smaken kan ikke engang sammenlignes
Rekk opp hånda den som elsket fiskepinner som liten. Hei. Jeg var i hvert fall veldig glad i det, og her har dere en mye bedre versjon enn frossenvarianten – med mer fisk og naturlige ingredienser, oppskrift hentet fra boka mi Sunnere og sterkere
Hvis du vil lese mer om fordelen med hjemmelagdefiskepinner framfor butikkjøpte står det mye om det i orginaloppskrifta, men stikkordene er mindre karbohydrater, mer fiber, mer protein og generelt flere nyttige næringsstoffer
Gro's Hjemmelagdefiskepinner. 10. 02. 2016 kl. 12. 29 i. Middag. Ingen kommentarer. Dette har jeg brukt. 4 ristede grovbrødskiver1 ts hvitløkspulver1/2 ts hvitløkspepper2 ts gressløk (Tørket)2 ts persille (Tørket)1/2 ts salt1/2 ts malt pepper500 gram fiskefilee (Denne gangen brukte vi sei, da det var tilbud på det)Tempura
Når jeg lager fiskepinner bruker jeg vanligvis torskefilet uten skinn og bein. Denne pakken med glutenfri strø brød kjøpte jeg på Ica, og det heller jeg i en plastpose