Jeg må innrømme at Toro lager mye godt, og jeg er spesielt glad i Bali Kyllinggryte. 2 kyllingfileter (200-250 gram)1 liten rød paprika1 løk3-4 champignong1 hvitløksfedd1 ts brunt sukker1,5 dl kokosmelk1,5 dl hønsebuljong1 liten boks ananasbiterKarri, salt, pepper, soyasausMaizennamel (noen ts)RisSlik gjør du. 2) Hell over buljong og kokosmelk, ha i ananas og smak til med soyasaus, karri (masse
3-4 kyllingfileter1 spissrotpaprika1 løk3 dl fløtechilipulverkarrisalt og peppersmør til stekingKutt kyllingen i biter og fres de i pannen i godt smør. 3 dl fløtechilipulverkarrisalt og peppersmør til steking
Serveres med godt brød, feks hjemmelaget Foccacia brød. 2 store løk2 fedd hvitløk1 boks hakkede tomater4 ts karri1 liter vannGrønnsaksbuljong4 kyllingfileter1 boks hermetiske ferskenca 10 sjampinjonger6 dl fløteLøk og hvitløk surres i en gryte. Hermetiske tomater, karri og vann med grønnsaksbuljong helles over, alt kokes i ca 30 minutter. 4 ts karri