Hjemmelagetlasagne. Fres mykt i olje og tilsett finhakket hvitløk, squash i terninger og kjøttdeig. Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det
Har kvernet kjøttdeigen selv av okse høyrygg, tomatsausen er kokt på ekte tomater, urtene er plukket i hagen og pastaplatene egenhendig sveivet ut av pastamaskinen
Jeg hadde først i et lag med tomat- og kjøttsaus, så et lag med revet parmesan, et lag med lasagneplater, et lag med kjøttsaus, et lag med revet gulost, et lag med lasagneplater, et lag med tomat- og kjøttsaus og så til slutt masse revet ost av begge typer
Hjemmelagetlasagne er en stor favoritt. Begynn å legge opp lasagnen med et tynt lag tomatsaus, ostesaus, fordel rundt små biter av mozzarella eller reven parmesan på og dekk med pastaplater
– på hjemmelaget pizza. – lasagne. Fres løk og hvitløk i olje, bland inn tomatpuré. Tomatsaus kan man lage opp i store mengder, på omtrent samme tid som det tar å koke én porsjon
For helt lavkarbo dropper du lasagneplater, og lager ostesaus med å koke opp fløte med litt salt og pepper, ha i ost, skru av plata og la det smelte inn på ettervarmen