+ Hjemmelaget er alltid best. Majones - helst hjemmelaget. Surdeigsbrød/surdeigsknekkebrød med pålegg (leverpostei, makrellitomat, upasteurisert ost og smør, kaviar og egg, sardiner, sild osv
Hjemmelagetnæringsdrikk/smoothie med mye kalorier. l, remulade, peanøttsmør, makrellitomat. Bruk fet fisk (laks, makrell, ørret, kveite) i stedet for mager fisk (torsk, sei)
Det gjorde jeg egentlig ofte da jeg spiste kjøtt også, men etter at ting som skinke, leverpostei, makrellitomatikke lenger var et alternativ ble listen med pålegg enda kortere
Mellomste har hjemmelaget knekkebrød, spekepølse og hvitgeitostibiter. Ellers får de brødskiver av surdeigsbrød med pålegg som ost, makrell eller spekepølse
Mamma hadde laget herlighjemmelagetjuice, eggerøre med laks og Ziwersin hjemmelagde tunfisksalat. Og de tradisjonellepåleggene, makrellitomat og ost selvfølgelig
Jeg ville samlet i tre større måltider, jeg, og prøvd å ha noen nøtter eller et hardkokt egg tilgjengelighvis du trenger noe ekstra, evt et (hjemmelaget, lavkarbo) knekkebrød
Selv liker jeg å kokkelere sunn, hjemmelaget og næringsrik mat, men selv om ferdigpizzaikke er det absolutt beste så er det skikkelig godt når man kommer hjem skrubbsulten
– Gresk yoghurt med hjemmelagetmusli. – Makrellitomat med rikelig med majones og en avokado til. – En tynn, tynn surdeigsskive med godt med pålegg, for eks avokado, smør, creme fraiche/majones, skinke