Hjemmelaget potetsalat med rømme oppskrifter

Potetsalat med rømme

Potetsalat med rømme

En annen fordel er at hjemmelagetpotetsalatmedrømme smaker mye bedre enn den du får kjøpt i butikken
Potetsalat med eple

Potetsalat med eple

Men har du noen gang laget hjemmelagetpotetsalatmed eple. Ellers så bruker jeg crème fraîche og ikke rømme
POTETSALAT TIL SOMMERMATEN

POTETSALAT TIL SOMMERMATEN

Hjemmelagetpotetsalat til sommermaten. Salt og godt med sort pepper. Bland rømme/creme fraiche, majones, sylteagurklake, salt og pepper
Oppskrift: Lett potetsalat til grillmaten

Oppskrift: Lett potetsalat til grillmaten

Som jeg fortalte dere arrangerte vi et lite grillparty her på søndag, og i den anledning fant jeg ut at jeg skulle lage en hjemmelagetpotetsalat
Grillfest!

Grillfest!

Denne er laget av nettbakerens oppskrift på sukkerbrød fylt medhjemmelaget vaniljekrem, krem og friske jordbær
Hjemmelaget potetsalat

Hjemmelaget potetsalat

I en annen bolle blander du sammen aioli og rømme og smaker til med finhakket finsnittet gressløk og persille, sylteagurk, sitronsaft og salt
Frisk potetsalat til grillkosen ♥

Frisk potetsalat til grillkosen ♥

Jeg prøvde meg på en hjemmelagetpotetsalat som ble riktig så god. ) Smakte nydelig sammen med biff som Erik hadde marinert
Potetsalat

Potetsalat

Jeg elsker hjemmelagetpotetsalat like mye som jeg misliker kjøpevarianten. Det er rett og slett bare å tilsette creme fraiche (eller lett rømme), litt presset sitron, sort pepper, løk/vårløk og hvis man ønsker og har tilgjengelig
Rødbetesalat

Rødbetesalat

Vanligvis lager vi en salat med vinaigrette som dressing, men i år valgte jeg en majones/rømme-basert versjon (og håper det ikke krasjer medpotetsalaten vår som også er basert på det samme, oppskrift her, og der finner du også oppskrift på hjemmelaget majones)
Squash-salat med karri og løk

Squash-salat med karri og løk

Bland creme fraishe, rømme og majones. Denne "erstatningen"  for potetsalat er absolutt best om du lager den 3-4 timer før den skal serveres og den kan gjerne stå i kjøleskapet ett par dager. 2 squash1 rød løk1 beger creme fraishe1/2 beger rømmelitt i underkant av 1/2 pakke majones (etter smak)salt og pepperkarriSkjær squashen i skiver og kok den i 2 minutter i lettsaltet vann. 1/2 beger rømme

Potetsalat

Hver julemorgen spiser jeg hjemmelaget rundstykker, et rundstykke medpotetsalat, et medhjemmelaget sylte, og et medpotetsalat og sylte