Hjortestek tining oppskrifter

Hjortestek

Hjortestek

Deilig, saftig og smaksrik hjortestek. Sørg for at hjortesteken er ferdig tint og romtemperert. Skal kjernetemperaturen på hjortestek bare være 58 grader. Jeg prøvde så godt det lot seg gjøre å forklare at hjortestek er magert og ikke trenger mer enn 58 grader. Cirka 1 kg hjortestek (helst benfri og ferdig surret). Cirka 1 kg hjortestek (helst benfri og ferdig surret)
Hjortestek

Hjortestek

Hjortestek med grønnsaker står på menyen. Hjortestek med gode grønnsaker og en herlig saus står på menyen
Tjälknöl - Sous Vide

Tjälknöl - Sous Vide

Etter et dypdykk i fryseren fant jeg en hjortestek på drøyt to kilo. Tjälknöl. I begynnelsen av november var kona og jeg sammen med noen venner på en helgetur til Linköping og på veien hjem stoppet vi på Rasta i Grums hvor en av dagens retter var Tjälknöl
Spist er spist

Spist er spist

Jeg fikk en hjortestek av tanta mi til bursdagen min i januar, og for en tid siden fant jeg ut at den hadde ligget i fryseren på overtid, og inviterte noen venner over på søndagsmiddag

Hjortestek

Er kjøttet dypfryst bør det tine langsomt. Kjøttet kan stekes i ovn eller gryte, men blir best stekt i gryte