Hjortestek med stuet rosenkål og portvinsaus fra desember 2011. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Etter et dypdykk i fryseren fant jeg en hjortestek på drøyt to kilo. Tjälknöl. I begynnelsen av november var kona og jeg sammen med noen venner på en helgetur til Linköping og på veien hjem stoppet vi på Rasta i Grums hvor en av dagens retter var Tjälknöl
I går hadde vi hjortestek etter forretten Lakseruller gourmet som jeg skrev om før i dag. Vi hadde som sagt hjortestek, men man kan bruke samme fremgangsmåte på alt vilt
Jeg laget den av søtpotet, sellerirot, klarnet smør og litt ingefær (uten kokosmelk, med andre ord). Som jeg lovet i et tidligere innlegg, kommer oppskriften på hjortestek tilberedt i slowcooker, som blir mer og mer populært her til lands
Jeg fikk en hjortestek av tanta mi til bursdagen min i januar, og for en tid siden fant jeg ut at den hadde ligget i fryseren på overtid, og inviterte noen venner over på søndagsmiddag
Senere vil det komme forslag med lammestek, grytekokt hjortestek, helstekt kalkunfilet m. Hvis du synes det er vanskelig å svare på "hva skal vi ha til middag i dag
Hjortestek med stuet rosenkål og portvinsaus. Men Ultra Colosseum er uten tvil den butikken i mitt nærområde med størst utvalg, de beste ferskvarene, og best opplærte betjeningen
Til fest eller søndagsmiddag ble det gjerne brukt hjortestek. Hjort er vanlig vilt på hele Vestlandet, og variasjonene i tilvirkningen av hjortekjøtt er store