I dag har jeg lagd deilige horn og rundstykker, kjekt å ha i fryseren. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
Prøve og feile er vel noe en må finne seg i, men osthorn ble jo BRA med en gang. Etter tre turer med det lokale reiseselskapet Sretan Put har Balkan fått en spesiell plass i hjertet mitt
Legg på fyll, rull sammen til horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. Disse pizzahornene pleide mannen å få i bursdagsselskap hos nabogutten når han var liten
Til fyll pleier jeg å bruke ost og skinke som jeg kjører sammen i stavmikseren (jeg er ikke så glad i store skinkebiter), et annet fyll (som er inspirert av Wenche på tv2) er å blande sammen hakka soltørka tomater medcottagecheese og eventuelt noen urter. Jeg pleier som regel å gange oppskriften med 2,3 eller 4, alt etter hvor mange gjester vi får
Send med fylte horn eller grove pizzasnurrer. En liten tett boks medcottagecheese/vanilje kesam og frosne bær (supert om ikke matboks skal stå i kjøleskap, da fungerer den som et kjøleelement)
Tilsett egg, cottagecheese og salt. Legg dem på en plate dekket med bakepapir, pass på at snippene havner på undersiden av hornet slik at den ikke spretter opp under steking