Til 20 horn trenger du. - 100 g margarin- 5 dl melk- 1 dl sukker- 2 ts kardemomme- 1 pk gjær- 13-14 dl hvetemel-200 g kokesjokolade (lys eller mørk)Ble du fristet. 200 g kokesjokolade
Havrekjeksen er ikke veldig søt, så de smaker veldig godt med brunost eller annet pålegg på, eller du kan droppe pålegg og tilsette sjokoladebiter eller trekke dem i sjokolade istedenfor når de er avkjølt
Kjempegod og fersk gjærbakst medsjokolade mellom lagene. I forbindelse med hamburgermiddagen vi hadde her om dagen, satte jeg mer deig enn jeg trengte til hamburgerbrødene
Deigen er inspirert av oppskriften til luftige horn, men jeg har gjort noen endringer. Det er ikke bare jeg som er av den kresne typen her i huset, og da noen ikke er særlig begeistret for annet enn sjokolade i bollene (hvis de må fylles med noe), delte jeg deigen i to, og lagde to forskjellige boller i dag
Ellers har vi bakt horn, grove rundstykker, sunne lussekatter, marsipankjeks, nøttetopper, havreflarn, peanøttcookies, kakemenn, biscotti, skumtopper og pepperkaker denne helgen
Rull sammen til horn. *pusse glorie*Dette er ikke noe jeg har drevet med, så jeg bladde i diverse kokebøker i går kveld på jakt etter en oppskrift som ikke skremte vettet av meg