Smuldre gjæren i en bakebolle, hell over litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp. Når du legger hornene på en bakeplate med bakepapir, bøyer du dem litt, slik at de får en liten sving på seg
Hornene bakes ofte her i huset, og deigen kan også brukes både til annen gjærbakst som f. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Disse hornene er akkurat helt nydelig fluffy og gode, slik jeg liker dem. 1 pakke rød tørrgjær. På søndager baker jeg ofte noe godt til ukens matpakker
Hornene ble servert til julefrokosten, og alle hjerter gledet seg over disse. Til 16 horn brukte jeg. 1 pk tørrgjær. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med egg, strødde på valmuefrø og stekte dem på 210 grader i ca 14 minutter. 2 egg 1 pk tørrgjær
Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Halvgrove horn. Lenge siden du har spist Horn. Men påsmurte horn er ikke å kimse av,det er knallgodt, og noe vi selger masse av hos jordbærpikene,ikke rart det
Lag vanlig gjærdeig – hold som alltid litt igjen på melmengden – så drysser du på mel etterhvert helt til deigen akkurat slipper bakebollen, da er den passelig
Disse fylte hornene med basilikum og pesto er helt perfekt på fine høstkvelder som dette. Hornene er også fine å servere inntil forskjellige supper, salater eller til tapas