Selskabelig er veldig glad i hummer. Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass
Den blir ofte servert som forrett. Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Beregn en halv hummer som forrett og kanskje en hel hummer til middag per person. Nærings- og fiskeridepartementet har fastsatt nye regler for hummerfiske
GA_googleAddAttr("Tag", "forretter"). GA_googleAddAttr("Tag", "fiskerulader-med-hummer"). A recipe from “Mat Som Smaker” (Tasty Food) published by Schribsted in 1968
Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Gratinert hummer - Lobster thermidor. Disse fantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskudd til tapasbordet
Min sjømatelskende kone gikk helt bananas her da vi skulle kjøpe oss sjømat til en strandpicknick, men med slike priser til fantastiske råvarer som krabbe, tigerreker, hummer og østers, så var det absolutt verdt det