Hummer frossen oppskrifter

Gratinert hummer

Gratinert hummer

Hummer er ofte dyrt så retten egner seg vel mest for spesielle anledninger, men frossenhummer er allikevel et fint alternativ
Gratinert hummer

Gratinert hummer

Er det frossenhummer du har, så følg anvisningen på pakken for tining. Hummer delt i to, klar til å gratinere
Blekksprut med linser

Blekksprut med linser

Og for de som ikke spiser kjøtt så ville jeg kanskje testet ris, krabbekjøtt eller hummer, eventuelt masse grønnsaker

Geranium - København

Geraniums univers(1) Tang Chips(2) Gulerod og havtorn(3) Vesterhavsost og ramsløg(4) Tørrede blomster og æbler(5) Karl Johan (6) "Knivmusling"(7) Jordskokke "træ" & valnøddeolje(7) Jordskokke "træ" & valnøddeolje(8) Forkullede kartofler & røget smør fra får(9) Gelerert skinke & tomatvand(10) "Dildsten" med gærede grøntsaker(10) "Dildsten" med gærede grøntsaker(11) "Elementer fra hav & strand" refleksjon av Samsø(11) "Elementer fra hav & strand" refleksjon av Samsø(12) Lyngrøget pighvar, syltet lyng & mos(13) Brød på gamle kornsorter (14) Biodynamiske løgvækster & smeltet Høost(15) "Jern & mineraler"(16) Hummer, Hø aroma & eng urter(17) "Urtehaven"(18) Vildt, røde blade & stængler(19) Hyldeblomst (inntas på Chefs table inne på kjøkkenet)(20) Frossen urtete & hvid chokolade(21) Tørrede blade & efterårs smage(22) "Grønne Æg" &  "Rustne søm" Sammen med menyen fikk vi noen karameller til hjemturen
Kongemat til helga kanskje....

Kongemat til helga kanskje....

Rå klør av kongekrabbe kan kokes eller gratineres og tilberedes i ulike retter på lignende måte som hummer eller kreps
Å selge mel dyrt

Å selge mel dyrt

Da vil min rekesalat faktisk inneholde reker, fiskegratengen inneholder fisk, hummersalaten inneholer hummer og vaniljeisen inneholder vanilje
Skalldyrbord

Skalldyrbord

Norsk hummer er dyr, og kun tilgjengelig mellom oktober og desember. Kongekrabbe - om den er frossen, prøv å få tak i en rå krabbe og kok den selv
Prinsefisk

Prinsefisk

Bergens tidene skriver at dette er perfekt festmat, og man skal koke skikkelig fiskekraft, bruke sherry og kalvekraft i sausen og spandere på seg hummer til tilbehør

Carpaccio Japanese flavours

indre og ytrefilet av okse, laks, tunfisk, blue marlin, hummer, kamskjell og sist men ikke minst gåselever