Jeg har aldri tilbredt hverken risotto eller hummer før, så jeg tenkte jeg skulle ta utfordringen. Men Tomas fortalte meg for en stund siden at han aldri hadde smakt på hummer før
Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk og hummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
Servert med risotto. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger. I bevaringsområdene som er etablert langs Skagerrakkysten har fangstene av hummer doblet seg nesten hvert år siden tiltaket ble satt i verk, skiver Telemarksavisa
Og lage en god/perfekt risotto er litt vannskelig og forklare i en oppskrift. Enkel velsmakende rett med krabbe og erte-risotto og dypvannsfisken Brosme
En av favorittrettene er hummer naturell… eller som her, Kongekrabbe. Kok risonien i vann til den er al dente, smak den til som en risotto med safran, parmesan, sitronsaft, salt og pepper