Ukemeny uke 10/ 2015 Skreiloin med hummersaus. Posted by torill. Tweet. Endelig er våren her Ikke for det, jeg klager ikke på den vinteren vi har hatt Mat og Reiser
Torskeloin med grønnsakmos og hummersaus Jeg spiste torsk i hummersaus da jeg var på restaurant for en stund siden og syntes det var helt nydelig Mat og Reiser
Ravioli med ricotta og parmesanfyll I sommer fikk jeg en ravioli med sjømat og en hummersaus til. Nå er jeg tilbake i det "italienske hjørnet" og da bledet hjemmelaget ravioli på menyen Rimmis.blogg.no
Luksuslørdag: Pasta med hummer Noen måtte ut på kjøkkenet å fylle på mer hummersaus flere ganger. Hummer er fremdeles sett på som luksusvare Hellevalebrokk
Fiskeboller på fransk vis De lager gjeddekaker med en hummersaus. Denne oppskriften har jeg hatt lyst til å lage i lang tid. Hver gang vi er i Paris, minst en gang i året, er vi innom Brasserie Stella til lunsj Rimmis.blogg.no
Capelli d`Angelo med hummer Sett kjelen med hummersaus over middels sterk varme, ha i pastaen og bland sammen og varm opp. Skjær hummerkjøttet i småbiter og ha det i en bolle Varden.no
Pappardelle all'Uovo med hummer, smør og spinat Hell av vannet og ha pastaen i hummersausen. Kok den ferske hummeren i vann i 5 minutter. Vask halen og knekk skallet Barilla
Rødspette i hummersaus Tin evt. dypfryst fiskefileter, og drypp sitronsaft over. Rull fiskefiletene sammen og legg dem i en vid kasserolle med skjøten ned Varden.no
Kylling i hummersaus Bind opp kyllingene og brun dem på alle kanter sammen med hakket løk og finstrimlet fennikel. Dryss på salt, pepper og litt timian Varden.no
Gjedde- og hummersalat Hell litt hummersaus over hvert lag. Server resten av hummersausen, eventuelt kald, ved siden av. Ta hummerkjøttet forsiktig ut av skallet Varden.no
HummerstuingHummersaus. Kok hummeren i saltet vann. Knus hummerskallet og alt spiselig avfall fra hummeren i en morter Varden.no