Jeg er så glad i dette at når jeg får sug på noe godis, men ikke helt vet hva det er (les. Itradisjonellsauerkrauter det kål, karve og salt som erhovedingrediensene, men jeg liker å spiceden opp med litt raspet ingefær og en gulrot eller to
Jeg er så glad i dette at når jeg får sug på noe godis, men ikke helt vet hva det er (les. Itradisjonellsauerkrauter det kål, karve og salt som erhovedingrediensene, men jeg liker å spiceden opp med litt raspet ingefær og en gulrot eller to
Her kan man spørre om hva man vil og bryggmesterenforklarervillig om hva som helst. Med Norges første ølsomelier på laget, Amund Polden Arnesen, har de nok av eskpertise når det gjelder øl
Jeg er så glad i dette at når jeg får sug på noe godis, men ikke helt vet hva det er (les. Itradisjonellsauerkrauter det kål, karve og salt som erhovedingrediensene, men jeg liker å spiceden opp med litt raspet ingefær og en gulrot eller to