Jeg vet ikke helt hva som skjer hjemme i disse dager, men da jeg skulle lage kake i dag og trodde jeg hadde alle ingredienser - var vi plutselig tomme for egg
Håper det var til hjelp for deg og legg gjerne igjen en kommentar om noe var uklart beskrevet eller du har lyst til å fortelle hva du synes etter du gir det et forsøk
Ella har dekorert med strøssel, og fondantblomstene hadde jeg allerede på frysen. Og jeg ønsket ikke å lage ei kake som tok like lang tid å lage som Marshmallow-fondantkakene jeg har lagd før
For hvaer egentlig riktig konsistens på en brownie. Da er vi mer i retning av fondant. Utallige timer og noen kakersenere, er jeg muligens på sporet av noe her
Jeg trekte med marshmallowfondant og pyntet med blomster og en liten krone, for denne lille. Jeg hadde ganske grove biter i denne kaken, men hvis du skal bruke den til feks
D Hva synes du. Ved å bruke ganache som mellomlag mellom kaken og fondanten vil det være mye enklere å trekke kaken og som du ser på bildet fikk jeg også (for første gang) helt rette kanter på toppen